24 Aralık 2012 Pazartesi

FRANSIZ MARKASI OKAIDI OBAIBI UZUN KOL BODY SIFIR!! 8,90 TL


Küçük çocuklar gibi bebeklerin de şıklığına önem veren Okaidi 0-5 yaş arasındaki bebekler için yarattığı şefkat ve sevecenlik dolu Obaibi markasıyla da bebeklerin konforunu düşünüyor. Obaibi'nin tekstil ürünleri kadar yeni doğan ihtiyaçlarına çözüm sağlayan ürünleri ve birbirinden konforlu bebek odası grupları da bulunuyor. Yaratıcı ve kendini sürekli yenileyen kıyafetleri ve mobilyaları ile Obaibi ürünleri de Okaidi mağazasında yer alacak?

Yeni doğan ve bebekler için: Obaibi

Çocukların artık çok genç yaşta bağımsız birer birey olarak sorumluluk alanlarını ifade etmeye başladığı günümüzde, Okaidi de çocuklara ve onların hızla değişen isteklerine cevap veren tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Keşfetmeyi seven, kendini özgürce ifade eden çocuklara yönelik tasarımlar yapan Okaidi'nin 2011-2012 Sonbahar & Kış tasarımlarında bu sebeple dışa dönük bir dünya yaratılmış. Çevresine karşı duyarlı, optimist, modern, şık ve rahat çocuklar için sezon temasına uygun olarak jeanler, baskılı ve ince işçiliği olan örgüler, origami öğelerinin kullanıldığı oyuncu dokunuşlar, doğayı anımsatan renkler seçilmiş. Abartıya kaçmayan sade ve modern çizgilerle tasarlanmış giysilerde kış için kayak modasını kente taşıyan sıcacık tasarımlar da mevcut.

Dünyanın dört bir yanındaki tüm çocukların fikirlerine ve kimliğine saygı duyan, 0-14 yaş grubundaki çocuklar için modern, evrensel ve erişilebilir bir marka olarak tanınan trendi marka Okaidi-Obaibi; çocukları renkli bir dünyaya davet ediyor.

Fransız çocuk giyim markası Okaidi-Obaibi Türkiye'de İlk defa Forum İstanbul'da!

Okaidi-Obaibi

Body bedeni: 3 ay
Body Fiyatı: 8,90 tl

Bu sebeple, tarz sahibi bebekleriniz için bu hiç giyilmemiş sıfır ürünü uygun fiyatı ile kaçırmayın:)

Fransız markası bu uzun kol body düz renk olmasına rağmen yumuşacık dokusu ve kalitesi ile bebeğinize çok yakışacak. Bazen alttaki renki ve desenli pantolonlara da duz renk body'ler gerekiyor kombin için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder